Meubelopslag

Meubelopslag

Meubelbewaring

Meubelbewaring Voor het opslaan van uw meubelen bieden wij u 2 mogelijkheden aan, desgewenst te combineren: bewaring in meubelcontainers en/of opslag in onze selfstorage.

Onze prijzen

€ 5.00/m³ per maand BTW inbegrepen, boxen beschikbaar vanaf 3m³ tot...m³.

Meubelcontainer

Indien u opteert voor bewaring in container dan worden uw meubelen bij u ter plaatse in de container geladen en wordt de container vervolgens in de meubelbewaring opgeslagen. Opslag in een container kost 150.00€ per maand. Containermanipulatie kost 59.00€ per uur, gerekend van vertrek magazijn tot retour magazijn. Indien u een combinatie container + verhuisformule besteld, dan is de manipulatie gratis.

Selfstorage

In onze selfstorage kan u individuele boxen huren met diverse afmetingen en bieden wij u de mogelijkheid zelf uw goederen te brengen en te beheren.

Veilig en goedkoop

Individuele boxen Korte en lange periode Camera- en brandbeveiliging Alarm met meldkamer Temperatuur- en vochtigheidscontrole

Enkele praktische tips

Om u een idee te geven voor welk volume u dient te opteren geven wij u enkele voorbeelden: 10m³ tot 20m³ Kleine inboedel (studio, studentenkamer) 25m³ tot 35m³ Gewone inboedel (eetkamer, slaapkamer, salon, apparaten) 35 m³ en meer Grote inboedel (gewone inboedel + zolder, kelder, tuinhuis)