Ladderlift

Ladderlift

Ladderlift Service

Deze tarieven gelden enkel voor:

Groot-Antwerpen: Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Borsbeek, Deurne, Ekeren, Hoboken, Linkeroever, Merksem, Mortsel, Schoten, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem

Daarbuiten: Van magazijn tot magazijn berekend.

Extra Man  36,30€  Per uur

 

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en per adres.

  • Laadvermogen lift is max.300 Kg. Laadvermogen is afhankelijk van de hellingsgraad en de verdieping, laadplateau is 2m50 breed en 1m50 diep.
  • Afrekenen is steeds cash na de lift service.
  • Opgelet want zonder schriftelijke toelating van de politie mag je niet meer op de openbare baan of voetpad!Vermijd de boete’s want die zijn ten laste van de klant .voor stad Antwerpentoelating vragen kan via volgende link : www.antwerpen.be/nl/overzicht/parkeren/op-strat/aanvraag-tijdelijk-parkeerverbod.

Betaalbaar

Wij bieden professionele ladderliftservice tegen een zeer scherpe prijs.

Flexibel

Met meer dan 30 ladderliften bieden wij voor iedere verhuizing in België een oplossing.

Professioneel

Al onze operators zijn getrainde professionals om ervoor te zorgen dat u snel en veilig kunt verhuizen.

7/7 Beschikbaar

Door onze dynamische structuur kunnen wij heel flexibel onze klanten helpen in de week maar ook in het weekend zonder extra toeslag!

Betrouwbare diensten

Klanttevredenheid staat voorop. Een tevreden klant is voor ons van het grootste belang. Dus wij proberen zo stipt mogelijk onze afspraken na te komen.

Jarenlange ervaring

Wij zijn een familie bedrijf met zelfwerkende zaakvoerder die elke klant zo goed mogelijk van dienst probeert te zijn. Kwalitatief werk is voor ons dus het voornaamste, elke klant is er 2 waard.